Ανάλυση των Εθνικών Πλαισίων Διαλειτουργικότητας των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Η.Π.Α., Αυστραλίας, Ελβετίας, Ρωσίας και Βραζιλίας

Κωδικός προϊόντος: 3324 Κατηγορία:

Περιγραφή

Η εργασία αυτή γίνεται στα πλαίσια του μαθήματος Ελληνικό Πλαίσιο Διαλειτουργικότητας και αποτελεί μια ανάλυση των Εθνικών Πλαισίων Διαλειτουργικότητας των είκοσι οχτώ (28) Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, της Αυστραλίας, της Ελβετίας, της Ρωσίας και της Βραζιλίας.
Στο πρώτο κεφάλαιο της εργασίας γίνεται η περιγραφή του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Διαλειτουργικότητας (EIF), των Εθνικών Πλαισίων Διαλειτουργικότητας των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γίνεται μια πρώτη σύγκριση σχετικά με το επίπεδο ευθυγράμμισής τους με το Ευρωπαϊκό.
Στο δεύτερο κεφάλαιο περιγράφεται το Εθνικό Πλαίσιο Διαλειτουργικότητας των των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, της Αυστραλίας, της Ελβετίας, της Ρωσίας και της Βραζιλίας.
Στο τελευταίο κομμάτι, παρουσιάζονται πίνακες και σχεδιαγράμματα σύγκρισης των Εθνικών Πλαισίων Διαλειτουργικότητας.

Ακολουθήστε και κοινοποιήστε:

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ακαδ. Έτος

2016-17

Συγγραφέας

Ευθύμιος Λύσσαρης

Φορέας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είδος Μελέτης

Εργασία Μαθήματος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ανάλυση των Εθνικών Πλαισίων Διαλειτουργικότητας των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Η.Π.Α., Αυστραλίας, Ελβετίας, Ρωσίας και Βραζιλίας”