Αξιολόγηση ∆ιαδικτυακών Τόπων και Επισκόπηση των δυνατοτήτων Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που διαθέτουν τα Υπουργεία και οι Γενικές Γραµµατείες στην Ελλάδα

Κατηγορία:

Περιγραφή

Βασικό αντικείµενο της εργασίας είναι η µελέτη και αξιολόγηση των ∆ιαδικτυακών Τόπων και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των φορέων ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης και συγκεκριµένα των Υπουργείων και Γενικών Γραµµατειών της χώρας, όπως επίσης και ο προσδιορισµός του βαθµού «ωριµότητας» των φορέων αυτών προς την Ηλεκτρονική ∆ιακυβέρνηση. Στα πλαίσια αυτά προτείνεται και εφαρµόζεται κατάλληλη µεθοδολογία ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαµβάνονται στο Πλαίσιο Πιστοποίησης ∆ηµόσιων ∆ικτυακών Τόπων (ΠΠ∆∆Τ), το οποίο θέτει κοινά πρότυπα κατά τον σχεδιασµό και δηµιουργία των ∆ικτυακών Τόπων.  Με την προτεινόµενη µεθοδολογία γίνεται συγκριτική αξιολόγηση µεταξύ των Υπουργείων αλλά και των Γενικών Γραµµατειών καθώς και εξαγωγή χρήσιµων συµπερασµάτων σχετικά µε την ηλεκτρονικοποίηση των φορέων είτε µεµονωµένα είτε συνολικά. Όλα τα αποτελέσµατα αποτυπώνονται σε σχετικά διαγράµµατα.

Παναγιώτης Δαβής

Καλλιόπη Μπιράκη

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

2008

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αξιολόγηση ∆ιαδικτυακών Τόπων και Επισκόπηση των δυνατοτήτων Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που διαθέτουν τα Υπουργεία και οι Γενικές Γραµµατείες στην Ελλάδα”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *