Ask Karen

en:Ask Karen for help 24 hours a day and advice on preventing food-borne illness, safe food handling and storage and safe preparation of meat, poultry and egg products
el:: Ρωτήστε την Karen για βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο και συμβουλές σχετικά με την πρόληψη της τροφικής ασθένειας, τον ασφαλή χειρισμό και αποθήκευση τροφίμων και την ασφαλή προετοιμασία του κρέατος, των πουλερικών και των προϊόντων αυγών

en: You can get answers to your questions about food safety while in the grocery store, in the farmers’ market, in your kitchen, or while you’re on the barbecue grill.

You can also chat live with a food safety specialist on a daily basis between 10 am And 4 pm EST, or send an email to the USDA Call Center for Meat and Poultry (1-888-MPHotline) to talk directly to someone

el: Μπορείτε να λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων ενώ βρίσκεστε στο μπακάλικο, στην αγορά των αγροτών, στην κουζίνα σας ή ενώ βρίσκεστε στη σχάρα ψησταριάς σας. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε ζωντανά με έναν ειδικό για την ασφάλεια των τροφίμων τις καθημερινές μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ. EST ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αριθμό τηλεφωνικού κέντρου USDA για το κρέας και τα πουλερικά (1-888-MPHotline) για να μιλήσετε απευθείας με κάποιον

Categories
E-governance Level
Citizen
E-governance Sector
Education and Research
Supply Model
Free
Used Technologies
-
Platform Support
iOS