EGRL – Νέα Έκδοση

Η έκδοση 13.0 της βιβλιοθήκης αναφοράς e-Gov (EGRL) έχει δημοσιευθεί στις 26 Ιουνίου 2017. Περιέχει τώρα 9.287 αναφορές εργασιών που έχουν αξιολογηθεί κυρίως από την αγγλική γλώσσα, στους τομείς μελέτης της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ηλεκτρονικής Δημοκρατία / συμμετοχή.

Αυτό σηματοδοτεί αύξηση 5,5% στις αναφορές από την έκδοση 12.5 (Μάρτιος του 2017) και αύξηση κατά 13,5% από την έκδοση 12.0 (Ιούλιος 2016). Αυτή η προηγούμενη περίοδος δημοσίευσης υπήρξε ακόμα καλύτερη για τις ακαδημαϊκές εκδόσεις που σχετίζονται με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, προσθέτοντας έναν τετραψήφιο αριθμό (1.106) νέων αναθεωρημένων αναφορών από τους ομότιμους κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Το EGRL έχει καταστεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τους επιστήμονες του e-Gov. Συγκεκριμένα, οι αναθεωρητές των υποβολών εγγράφων αναφέρθηκαν ότι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη βιβλιοθήκη αναφοράς. Συσκευασμένα σε αρχείο 13.4 MB zip, είναι διαθέσιμες οι πλήρεις εκδόσεις Endnote, bibTeX, RIS και enlp (συσκευασμένες). Οι εκδόσεις Mendeley ή Zotero μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν με εισαγωγή από αρχεία RIS ή bibTeX. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση σφάλματος ή παράλειψης. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία σας.


Η βιβλιοθήκη αναφοράς μπορεί να μεταφορτωθεί από την τοποθεσία EGRL.